Contatti
Home - Contatti
Linea Comoda Srl
via Promiscua, 306, Boscoreale
Napoli - ITALY

Tel. +39 081 537 3715
Fax +39 081 858 8363

info@lineacomoda.com
PEC: lineacomoda@pec.it


Cerca un punto vendita
kopier klokker

Det er et annet nytt klokkemerke rundt omkring, og dette er basert på arven fra den berømte urmakeren Edouard Koehn, som levde til 1908. Koehn er mest berømt for å ha jobbet hos Patek Philippe i en kritisk tid i historien, nemlig ettersom den laget en stor presse inn på det amerikanske markedet. Samlere vet at det var det amerikanske markedet og amerikanske kunder som presset Patek Philippe til den posisjonen den er i dag.kopier klokker I løpet av livet foretok Koehn en rekke turer til USA som både ambassadør for urmakeri og en aktør i utviklingen av det viktige amerikanske markedet for sveitsisk urmakeri. Patek Philippe fortsatte å gjøre det bra i USA til tross for tilstedeværelsen av mektige amerikanske konkurrenter takket være fokuset på ekstremt avanserte og kompliserte ur som amerikanske selskaper ikke hadde interesse i sammenlignet med inntektene de mottok fra masseproduserte ur. . Nå, i 2023, returnerer Edouard Koehns navn til et sveitsisk produsert merke hvis debutmodeller er de mer sporty Tempus og de mer klassiske verdensarvmodellene.

Denne aBlogtoWatch-anmeldelsen ser på én versjon av Tempus-klokkene, som er Edouard Koehn Tempus I Clous de Paris Blue. Den siste delen av navnet refererer til urskivens teksturstil (clous de Paris) og, selvfølgelig, urskivens farge. Når du ser på debutkolleksjonen til Edouard Koehn, ser du et merke som handler mindre om kunstnerisk originalitet og mer om å prøve å levere noe det føler markedet vil ha. Dermed handler Tempus om å ta en slags luksuriøs sportsklokkemal og gi den en Edouard Koehn-personlighet.

Når du ser på Edouard Koehn Tempus, blir du umiddelbart minnet om andre klokker på markedet, selv om Tempus ikke er en direkte emulering av noen av dem. Når jeg ser på denne klokken, ser jeg Audemars Piguet Royal Oak Offshore og Concept-klokker, Girard-Perregaux Laureato Absolute, og til og med tidligere generasjons Waltham-klokker da merket ønsket å være veldig moderne og militært i stil. Dette betyr at den store stålkassen har mange interessante kantete linjer og er dristige å ha på seg, selv om det er noen ergonomiske hensyn å diskutere, som jeg kommer til nedenfor.

Tempus-dekselet er i svart PVD-belagt stål (ikke sikker på hvorfor den ikke bruker DLC til dette prispunktet) og er 43 mm bred, 15 mm tykk og har en ca. Dekselet er også vanntett ned til 100 meter og har en flat AR-belagt safirkrystall over urskiven, med en annen krystall over bevegelsen på baksiden. Samlet passform og finish er av høy kvalitet,replika klokker cartier noe som gjør det klart at folk som visste hva de gjorde satt sammen denne klokken, selv om merket er nytt.

Ho letto l'informativa
Resta aggiornato sulle nostre offerte
Ho letto l'informativa sul trattamento dei dati e presto il mio consenso
Rolex replica Swiss Perfette Rolex Replica
Le ciabatte che coccolano i tuoi piedi!
LINEA COMODA SRL
I - 80041 Napoli (NA)
via Promiscua, 306, Boscoreale
+39 081 537 3715
info@lineacomoda.com
lineacomoda@pec.it
Social Link
© 2019 Linea Comoda Srl - All rights reserved | credits.Kreisa