Contatti
Home - Contatti
Linea Comoda Srl
via Promiscua, 306, Boscoreale
Napoli - ITALY

Tel. +39 081 537 3715
Fax +39 081 858 8363

info@lineacomoda.com
PEC: lineacomoda@pec.it


Cerca un punto vendita
replika óra

A Bangalore Watch Company (BWC) az új MACH 1 Admiral-lal bővíti népszerű MACH 1 pilótaóráinak termékcsaládját, amelynek számlapja az indiai haditengerészet első repülőgép-hordozójáról, az INS Vikrant R11-ről készült. A mindössze 70 darabra korlátozott,replika óra és a blokkláncban a tulajdonjog nyomon követésére és érvényesítésére szolgáló digitális nem helyettesíthető token (NFT) kíséretében a Bangalore Watch Company MACH 1 Admiral karóra a cég legújabb alkotása, amelyet India modern történelmének egy jelentős pillanata ihletett.

Az INS Vikrant R11 az indiai haditengerészetet szolgálta 1961 és 1997 között, mint az ország első repülőgép-hordozója, és India haditengerészeti repülési képességeinek és ellenálló képességének szimbóluma volt. 1984-ben az INS Vikrant R11 függőleges/rövid felszállás és leszállás (V/STOL) hordozója lett az akkor új, legkorszerűbb Sea Harrier repülőgépnek. 36 év szolgálat után az INS Vikrant R11-et leszerelték az aktív szolgálatból; most a BWC a hadihajó horgonyláncából kinyert fémből készült számlapokkal hozza vissza részeit.

A MACH 1 Admiral számlap létrehozásával kapcsolatban Nirupesh Joshi, a márka társalapítója és kreatív igazgatója azt mondja: „Az óralapok általában sárgarézből készülnek. Amikor teszteltük az INS Vikrant R11 horgonyláncából kinyert fémet, megtudtuk, hogy az edzett acél. Kihívást jelentő folyamat volt az órához szükséges tűréseknek megfelelő számlapok vágása, megmunkálása és előállítása. A legkritikusabb műveletek a logóindex, a dátumablak 6H-nál és a kézibeszélő középső furatának lyukasztása volt. Büszkék vagyunk arra, amit el tudtunk érni a kihívásokkal teli, 10 hónapos gyártási folyamat során, csak a számlapok esetében.”

Az így kapott számlap szürke színű, ami a repülőgép-hordozó törzsét visszhangozza, míg az INS Vikrant R11 jobb oldali oldalnézete a 9 órai pozícióban van. Az órajelzőket és a matt fekete kézibeszélőt C3 Grade-A Super-LumiNova bevonattal látják el a világos olvashatóság érdekében sötétben. Amikor a lámpák kialszanak, az arab számokat, valamint az óra- és percmutatókat látjuk zölden világítani, míg a másodpercmutató és az órákkal szomszédos lumendiagramok hegye kék színt sugároz, amely a nyílt tenger tiszteletére szolgál.replika órák A számlap alsó részén található egy dátumablak is, amely a 6. órát jelző vízszintes pálca felett helyezkedik el.

Ho letto l'informativa
Resta aggiornato sulle nostre offerte
Ho letto l'informativa sul trattamento dei dati e presto il mio consenso
Rolex replica Swiss Perfette Rolex Replica
Le ciabatte che coccolano i tuoi piedi!
LINEA COMODA SRL
I - 80041 Napoli (NA)
via Promiscua, 306, Boscoreale
+39 081 537 3715
info@lineacomoda.com
lineacomoda@pec.it
Social Link
© 2019 Linea Comoda Srl - All rights reserved | credits.Kreisa